Our Chef, Rudi Meder, conjures up inviting specialities from Bergisches Land, treats you to good home cooking and seasonal delicacies.
If you want to enjoy typical Bergisch cuisine, it’s better not to be a calorie counter. The traditional food is solid and substantial. Wild game specialties from the surrounding woodland are frequently on menus. Fresh fish from ponds and reservoirs, such as trout, carp, zander and pike are served in delicious dishes. There are also various regional specialties.
On mild summer evenings you can of course savour your meal out in our beer garden and let the day draw to a satisfying close.
Just take a look at the menu.
RESTAURANT
Sonntag & Montag Ruhetag
Dienstag bis Samstag von 17.00 bis 21.00 Uhr
Gerne nehmen wir Ihre Reservierungen für unser Restaurant persönlich, telefonisch oder per E-Mail entgegen.
Für Ihre kleinen & großen Feste sind wir gerne außerhalb unserer regulären Öffnungszeiten für Sie da.
FRÜHSTÜCKSZEITEN
Montag bis Freitag
6.30 -10.00 Uhr
Samstag und Sonntag/Feiertag
von 8.00 -11.00 Uhr
Für ala Carte Frühstück bitten wir um rechtzeitige Reservierung
MUSIK TRIFFT GAUMEN - UNSER PARTNER